Let op Onze website maakt gebruik van cookies, door verder te gaan op onze website gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Doorgaan en accepteren of lees eerst onze Privacybeleid.

Betalingsmogelijkheden

iDEAL, SofortBanking (DirectEbanking) of Mister Cash

Vertrouwd en gemakkelijk afrekenen van uw online aankopen. Ze linken uw internetbankieren direct aan de online aankoop. In de vertrouwde omgeving van uw bank kunt u de betaling verrichten.

PayPal

Een online betaalservice waarmee u artikelen bij online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. U kunt ook gemakkelijk een lid van PayPal geworden door hier te klikken. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal-rekening.

Bijkomende PayPal kosten bedragen 2,25% van het totale bedrag inclusief verzendkosten.

Onder rembours

Een rembourszending is het bezorgen van een order waarbij de order op het bezorgadres contant betaald dient te worden aan de pakketdienst. Zodra het bedrag is betaald, is het bezorgde object eigendom van de ontvanger.

Extra rembourskosten bedragen € 4,00 (€ 4,76 incl. BTW) voor Nederland.

Vooruit betalen

Het totaalbedrag kan ook vooruitbetaald worden. Ons bankrekeningnummer treft u in de bevestigingsmail die u ontvangt na het afronden van de bestelling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen versturen wij direct het pakket naar u af.

Op rekening betalen (zakelijk)

Bedrijven kunnen bij ons op rekening bestellen. Na levering van het product sturen wij u een factuur per e-mail of per post, welke u dan binnen 14 dagen dient te voldoen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.