Let op Onze website maakt gebruik van cookies, door verder te gaan op onze website gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Doorgaan en accepteren of lees eerst onze Privacybeleid.

Garantie procedure

Voorafgaand aan de garantie aanvraag vragen wij u de algemene garantie voorwaarden te lezen. We gaan er vanuit dat u zich aan de montage voorschriften heeft gehouden. Deze montage voorschriften worden bij aankoop aangeleverd zowel digitaal in het aankoopproces alsmede op papier bijgeleverd bij het artikel. Controleer of deze voorschriften nageleefd zijn.

Wanneer u belt met de klantenservice wordt er een RMA nummer gegeven voor uw aanvraag. Zo mogelijk kan er direct gekozen worden om het artikel te laten repareren dan wel vervangen.

U dient nu het garantie aanvraag formulier volledig in te vullen en naar ons op te sturen per post of e-mail. Garantie delen kunnen pas geretourneerd worden nadat het volledig ingevulde garantie aanvraag formulier (formulier katalysatoren of formulier roetfilters) door Topcats ontvangen is.

Bij rekening klanten

Indien het garantie aanvraag formulier niet volledig ingevuld en ontvangen is binnen 14 dagen na het versturen van een vervangend artikel dan dient dit deel volledig betaald te worden. Bij het versturen van het vervangend garantiedeel wordt tevens een factuur bijgeleverd. Wanneer de garantie wordt toegekend wordt deze factuur gecrediteerd.

Geen rekening klanten

Indien het garantie aanvraag formulier niet volledig is ingevuld en ontvangen voordat er een vervangend deel wordt verstuurd geschiedt de verzending altijd onder rembours. Enkel wanneer de garantie wordt toegekend wordt de factuur gecrediteerd en het bedrag teruggestort.

Het voor garantie aangemelde artikel dient naar Topcats geretourneerd te worden.

Wanneer een artikel geretourneerd wordt zonder dat het garantie aanvraag formulier volledig ingevuld is wordt het product (indien het formulier niet aangeleverd wordt) na 2 weken vernietigd.

Klik hier om het garantie aanvraagformulier te downloaden: katalysatoren of roetfilters.