Let op Onze website maakt gebruik van cookies, door verder te gaan op onze website gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Doorgaan en accepteren of lees eerst onze Privacybeleid.

Werken bij Topcats

Werken

Topcats is een dynamisch en groeiend bedrijf dat wordt gekenmerkt door een informele sfeer. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die zich thuis voelen in dit soort bedrijven en die op zoek zijn naar een uitdaging. Wij zijn op zoek naar mensen met initiatief en creativiteit. De open en informele sfeer is uitnodigend om goede ideeën of persoonlijke ambities te verkennen en verwerkelijken. Als je affiniteit hebt met de automotive industrie nodigen wij je uit om te solliciteren. Je kunt je sollicitatiebrief met CV naar work@topcats.nl sturen.

Stage

Een van de beste manieren om relevante ervaring op te doen is bij Topcats werken door middel van een stage. Topcats biedt per stageperiode een plek, terwijl je de studie afrond. De richting waarin we over het algemeen stages aanbieden zijn:

  • Commerciële Economie
  • International Business & Languages
  • Small Business & Retail Management

Welke vaardigheden heb ik nodig?

Je moet een sterk gevoel voor teamwork hebben, kritisch en creatief denken en zowel zelfstandig als samen kunnen werken. Andere eigenschappen die wij zoeken zijn de mogelijkheid om aan te passen aan snelle veranderingen, het hebben van hoge normen en waarde en beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Gaandeweg zullen wij het gebied van expertise bepalen en matchen met een programma dat het beste bij jouw vaardigheden past. Als je geïnteresseerd bent in een stage, kan je jouw sollicitatiebrief met CV sturen naar internship@topcats.nl.