BIJ VRAGEN BEL
088 9494 500
0

Groot nieuws! 

Gerbrich Heimel is op 1 januari 2022 gestart als de nieuwe algemeen directeur van Topgroup. Samen met Rogier van Sliedregt, die de rol van financieel directeur gaat vervullen, vormen zij het management van Topgroup. Topgroup bestaat uit de bedrijven Topcats, Topdek en RAM Mounts Benelux.

Gerbrich en Rogier zijn allebei enthousiast over deze wijziging binnen de organisatie en zijn verantwoordelijk om de sterke groei voort te zetten en de groepsstructuur optimaal te laten functioneren. 

Gerbrich neemt de dagelijkse leiding over van René van Veen en Ramses Rens. René en Ramses blijven eigenaar van Topcats. René gaat zich vanaf nu meer toespitsen op de innovatie binnen het bedrijf. Ramses gaat zich in zijn nieuwe rol richten op business development en blijft net als René, nauw betrokken bij de organisatie.

Voor deze carrièreswitch was Gerbrich werkzaam als salesmanager voor RAM Mounts Benelux. Vanuit zijn nieuwe positie gaat hij de focus nog meer leggen op verdere groei en verbetering van de drie organisaties. Hij gaat zijn taken naar strategisch niveau uitbreiden en de organisaties aansturen vanuit Topgroup.

Dit doet hij met Rogier van Sliedregt. Rogier is net als Gerbrich al werkzaam bij Topgroup. Tot eind 2021 was Rogier financieel manager. Als nieuw lid van het management krijgt hij de belangrijke rol van financieel directeur. Rogier gaat zich vanaf nu inzetten voor de interne en externe ontwikkeling van Topgroup. Hij gaat vormgeven aan de financiële strategie voor de aankomende jaren.

Frisse aanpak

Gerbrich heeft ruime ervaring binnen de automotive branche en heeft verschillende succesvolle directiefuncties gehad. In de bijna 3 jaar dat hij werkzaam is voor RAM Mounts heeft hij het bedrijf efficiënter laten draaien en is er een duidelijke focus op processen, MVO en omzet. De werkwijze die voor de enorme groei van RAM Mounts Benelux heeft gezorgd wordt ook voor Topcats ingezet. Rogier en Gerbrich gaan met dezelfde energie en frisse aanpak in de aankomende jaren de groei van het bedrijf continueren!

Succesformule

Ze zien de toekomst dan ook positief in. “Er liggen mooie uitdagingen op ons te wachten. Wij willen met onze gezamenlijke ambitie Topgroup een sterkere positie in de markt geven waarbij we de groei focus gaat naar de internationale markt. Wij hebben er het volste vertrouwen in!” Aldus de trotse heren Heimel en van Sliedregt.

De mannen gaan de sterke positie, waarbij werkplezier en goede resultaten voorop staan, voortzetten. Hiermee geven ze nog meer vorm aan de modernere structuur van Topcats, Topdek en RAM Mounts Benelux. Het accent zal blijven liggen op de snelle levertijden en de excellente service.

Heeft u vragen of wilt u het nieuwe management feliciteren? Neem contact met ons op via 088 - 9494 500 of sales@topcats.nl