BIJ VRAGEN BEL
088 9494 500
0

Wij zijn als importeur de specialist voor levering, reparatie en reiniging van de steeds complexer wordende uitlaatsystemen.
Onze klanten zijn actief in automotive, transport, logistiek, bouw, infrastructuur, personenvervoer, landbouw en marine.

Met een team van specialisten staan wij 5 dagen per week voor u klaar. 

Onze historie

 

+ In 2006 zijn wij gestart met de Heavy Duty roetfilter distributie met als specialisme lage temperatuur oplossingen. Door het verbranden van roet ontstaat o.a. het residu as welke door het toepassen van roetfilter reiniging verwijderd worden.

+ In 2007 hebben wij de eerste roetfilter reiniging uitgevoerd voor Heavy Duty en personenauto.

+ Topcats introduceerde in 2009 als eerste een after-market direct-fit roetfilter assortiment voor de personenauto.

+ Vanwege het sterk groeiend aantal roetfilter reinigingen is er in 2010 besloten om een machine aan te schaffen. Deze roetfilter reinigingsmachine was de eerste in Europa.

+ Sinds 2011 zijn we gevestigd op een nieuwe locatie met een groter magazijn en een separate reinigingsafdeling.

+ Sinds 2014 hebben we het breedste assortiment roetfilters en katalysatoren geplaatst in Aldoc. Het vergroten van ons machinepark voor roetfilter en katalysator reiniging en reparatie voor iedere type motor.

+ In 2015 reiniging, reparatie & revisie van ieder merk en type uitlaatgasnabehandeling systeem van truck, bus, maritiem en off-road toepassing.

+ Vanaf 2019 gecertificeerd Ruil Roetfilter Euro 6 Truck & Bus waarvoor we de exclusieve distributie rechten hebben verkregen voor de Benelux. Grootste assortiment EGR kleppen voor nagenoeg ieder merk en type personenauto

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur via 088 9494 500.
U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@topcats.nl of door het contactformulier in te vullen

CONTACT FORMULIER INVULLEN