BIJ VRAGEN BEL
088 9494 500
0

Uw onderdeel is bij onze specialisten van de rebuild service in goede handen. Al meer dan 10 jaar bieden wij deze dienst aan om katalysatoren, roetfilters (DPF) voor personenauto's, vrachtwagens, schepen en industriële voertuigen geschikt te maken voor montage. Door gebruik te maken van het bestaande onderdeel is er een grote kosten besparing.

Rebuild katalysatoren

Als een origineel directe fit onderdeel niet beschikbaar is in de after market en er ontstaat toch een storing dan kan Topcats in nagenoeg alle gevallen een oplossing bieden.
Dit betekent dat de storing verholpen wordt door middel van een reiniging of vervanging van de katalysatoren. Schade aan de behuizing is tevens mogelijk te herstellen.

Voor de race-industrie kunnen we klantspecifieke gecertificeerde FIA Sport katalysatoren leveren.

Rebuild roetfilters (DPF)

Roetfilters hebben onderhoud nodig. Hiervoor bieden wij onze specialistische roetfilter reiniging aan. Het komt voor dat het roetfilter (de steen) niet meer te reinigen is vanwege een versmelting van het materiaal.
De opties zijn dan: een nieuw origineel deel aanschaffen of een rebuild door Topcats uitvoeren. Dit geeft een grote besparing door het gebruik van de bestaande behuizing en het rechtstreeks inkopen bij de fabrikant.
Het resultaat is gelijkwaardig aan het origineel.

Audi A4 Avant
Ferrari Testarossa

 

Neem contact op met Topcats

Voor meer informatie over het vervangen van een katalysator of informatie over de werking van een katalysator neemt u contact op met onze specialisten via 088 9494 500 of maakt u gebruik van het contactformulier.