BIJ VRAGEN BEL
088 9494 500
0

Retourneren

Topcats hanteert een herroepingtermijn van 30 dagen, mits voldaan wordt aan het volgende:

 • Retour aanmelden binnen 30 dagen;
 • Na de aanmelding het artikel binnen 14 dagen retourneren;
 • Het product zit in een - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele en onbeschadigde fabrieksverpakking;
 • Het product is compleet, niet gebruikt en onbeschadigd;
 • Voor particuliere klanten geldt dat wanneer de retour melding binnen 14 dagen is, en het artikel daarna binnen 14 dagen geretourneerd is het volledige bedrag wordt terugbetaald;
 • In alle overige situaties worden de verzendkosten niet gecrediteerd en handelingskosten van 10 euro excl. BTW gerekend;
 • Na de 30 dagen kunnen artikelen eventueel alleen in overleg teruggenomen worden.

Uitzonderingen

Daarnaast zijn enkele artikelen uitgesloten van het retourneren:

 • Op maat gemaakte artikelen
 • Speciaal bestelde artikelen
 • Door Topcats gereinigd of gereviseerde artikelen

Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling van uw product? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Stappenplan ruilen en retourneren

Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u zich strikt aan het volgende stappenplan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen. Retourneren van goederen geschiedt of door middel van verzending of de klant kan het artikel zelf langsbrengen. Het pakketje dient degelijk verpakt te worden om beschadiging tijdens verzending te voorkomen.

 1. Meld bij onze klantenservice via het onderstaande formulier dat u een artikel retour wilt sturen.
 2. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek en het bijbehorende retoursnummer en retoursadres.
 3. Na ontvangst van uw zending, stuurt Topcats een ontvangstbevestiging via e-mail.
 4. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het volledige aankoopbedrag (incl standaard leveringskosten) zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terug, afhankelijk van uw wens. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u anderszins heeft ingestemd; er worden in ieder geval voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Let op: Voordat u het artikel opstuurt dan wel transporteert is het van belang dat u met onze klantenservice contact heeft opgenomen.

Retouradres:
Topcats
Apolloweg 88
8239 DA Lelystad
Nederland

Kosten

De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor de afzender, met uitzondering van foutief geleverde producten en producten die voor garantie geretourneerd worden. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u tevens het onderstaande formulier invullen.