BIJ VRAGEN BEL
088 9494 500
0

Katalysator Kia Sorento

Op zoek naar een nieuwe katalysator voor je Kia Sorento? Via topcats.nl heb je ruime keuze uit meer dan 3.800 katalysators voor personenauto’s en bedrijfswagens. Voor je Kia Sorento vind je hier gemakkelijk een nieuwe katalysator!

Waarom een katalysator bestellen via topcats.nl?

Bekijk hier mogelijkheden voor een katalysator Kia Sorento die topcats.nl aanbiedt, of voer hieronder je kenteken in om direct passende opties te krijgen:

Zoek onderdelen toepasbaar op uw auto

Over de Kia Sorento

De Kia Sorento is een middenklasse SUV die sinds 2002 werd geproduceerd door de Zuid-Koreaanse fabrikant Kia Motors. Binnen het Kia aanbod is dit de grootste SUV, die inmiddels al aan zijn vierde generatie zit. Deze vierde generatie werd in 2020 geïntroduceerd. Dit nieuwste model is groter, luxueuzer en veiliger dan zijn voorgangers, waarbij de uitstraling ook een stukje strakker en moderner is. Daarnaast is de nieuwste generatie van de Kia Sorento ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd, en biedt dit model verschillende mogelijkheden met betrekking tot het optimaliseren van het energieverbruik en het verminderen van emissies.

Kia en haar katalysator

Bij het optimaliseren van het energieverbruik en het verminderen van emissies speelt de katalysator een rol. De katalysator zorgt er namelijk voor dat er minder uitstoot van schadelijke stoffen is, en bij een goed werkende katalysator is er ook minder brandstof nodig, omdat deze efficiënter ingezet wordt. Zo kan jouw Kia Sorento voldoen aan de Europese emissienormen en beperk je je impact op het milieu.

Vervangen katalysator

Net als met de meeste spullen, gaat ook een katalysator na verloop van tijd kapot. Op dat moment is het nodig om deze goed schoon te maken of volledig te vervangen. Dit is iets wat tegenwoordig gecontroleerd wordt tijdens de Apk-keuring. In theorie kan een katalysator het zo’n 80.000 tot 120.000 kilometer volhouden, voordat het nodig is dat deze vervangen wordt. Met een tussentijdse reiniging kan een katalysator echter nog langer meegaan, maar het is van belang dat je je hierin laat adviseren door een professional. Een niet goed werkende katalysator zorgt namelijk niet alleen voor meer milieuvervuiling, maar ook voor een slechtere prestatie van je auto in het algemeen, evenals hogere onderhoudskosten.

Prijs katalysator Kia Sorento

Het prijskaartje dat aan de katalysator hangt waar je voor kiest is mede afhankelijk van het merk en model auto dat je hebt. Via de volgende link kan je een overzicht van meerdere passende katalysators Kia Sorento vinden. Of voer via onze tool hierboven het kenteken van je auto in om alle mogelijkheden voor passende katalysatoren in te zien.

katalysator Toyota Corolla

katalysator Peugeot 307

katalysator Peugeot 2008