BIJ VRAGEN BEL
088 9494 500
0

Katalysator Mitsubishi Colt

Op zoek naar een nieuwe katalysator voor je Mitsubishi Colt? Via topcats.nl heb je ruime keuze uit meer dan 3.800 katalysators voor personenauto’s en bedrijfswagens. Voor je Mitsubishi Colt vind je hier gemakkelijk een nieuwe katalysator!

Waarom een katalysator bestellen via topcats.nl?

Bekijk hier mogelijkheden voor een katalysator Mitsubishi Colt die topcats.nl aanbiedt, of voer hieronder je kenteken in om direct passende opties te krijgen:

Zoek onderdelen toepasbaar op uw auto

Over de Mitsubishi Colt

De Mitsubishi Colt is een compacte auto die vijftig jaar lang geproduceerd werd door de Japanse autofabrikant Mitsubishi motors. De Colt is verschillende gedaanteverwisselingen ondergaan, waaronder een update in sportiviteit, in contrast met zijn kleine sedan voorganger. De derde generatie was verkrijgbaar als hatchback, sedan, en coupé, en was daarmee de populairste versie van deze auto. De vierde generatie had zelfs een optie tot cabriolet, waarbij de vijfde generatie ook beschikbaar was als een vijfdeurs hatchback. In 2012 werd uiteindelijk de productie stopgezet en vervangen door de Mitsubishi Mirage, die vergelijkbaar is met de Colt in grootte en doelstelling.

Duurzaamheid en katalysator

Bij auto’s zorgt de katalysator voor een verminderde uitstoot van schadelijke gassen, en zo ook bij de Mitsubishi Colt. De katalysator zet namelijk de schadelijke gassen om in stoffen die een stuk minder giftig zijn en al op natuurlijke wijze in de atmosfeer voorkomen. De katalysator draagt daarmee bij aan de vermindering van broeikasgassen, en zorgt ervoor dat je Mitsubishi Colt mee kan komen met de steeds strenger wordende Europese emissienormen. Op deze manier kan je dan ook met een fijn gevoel dagelijks in je Mitsubishi Colt stappen en je zorgen vergeten op de weg.

Vervanging katalysator

Des te belangrijker om er voor te zorgen dat je katalysator in goede staat blijft verkeren. Niet alleen vanwege de broeikasgassen, maar ook omdat een kapotte of slecht werkende katalysator zorgt voor meer brandstofverbruik en hogere onderhoudskosten van je auto. Een katalysator gaat meestal zo’n 80.000 tot 150.000 gereden kilometers mee, en is daarna aan vervanging toe.

Prijs katalysator Mitsubishi Colt

De prijs van een katalysator hangt af van het merk van de katalysator zelf, maar ook van welke katalysatoren passen op je auto. Hier krijg je inzicht in alle passende katalysator Mitsubishi Colt. Je kan ook via de tool hierboven het kenteken van je auto invoeren om direct een overzicht te zien van de katalysators die daar gegarandeerd oppassen.

Gerelateerde artikelen:

katalysator Mitsubishi Lancer

katalysator Peugeot 2008

Adblue probleem