BIJ VRAGEN BEL
088 9494 500
0

 

Heavy Duty roetfilter & katalysator revisie

Topcats is sinds 2007 dé specialist in professionele roetfilter en katalysator revisie voor onder andere personenwagens, industriële voertuigen en marine.
Onze reinigingsafdeling is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een machinepark waarmee we elk type roetfilter en katalysator kunnen reviseren.

BEKIJK HIER HET ASSORTIMENT

Totaalleverancier voor truck en bus

Als totaalleverancier van Heavy Duty roetfilters en katalysatoren biedt Topcats, naast het reinigen, ook de mogelijkheid tot het ruilen van roetfilters.
Wij kunnen tevens olie of AdBlue vervuiling verwijderen, het element vernieuwen of het element vastzetten in de behuizing in het kostbare uitlaatsysteem.
Revisie van de SCR-katalysator is ook mogelijk voor EURO 5 en 6. Het resultaat is gelijk aan een nieuw, origineel product met een aanzienlijke kostenbesparing.

Matting of sensor aansluiting vervangen

Is de tegendruk in het uitlaatsysteem zo hoog opgelopen dat de steen, het substraat, uit de behuizing is geschoven?
Dan kunnen wij deze terug plaatsen inclusief een nieuwe (isolatie)mat. Is een sensoraansluiting onbruikbaar, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen vernieuwen.

Katalysator en roetfilter vervangen / revisie

Topcats is ook in te schakelen voor de revisie van katalysatoren en roetfilters van vrachtwagens, bussen, schepen en industriële voertuigen. Een katalysator of roetfilter revisie is het vervangen van het niet goed functionerende of kapotte en/of versmolten binnenwerk voor hoogwaardig nieuw. De bestaande behuizing wordt gebruikt waarin het nieuwe binnenwerk wordt geplaatst inclusief nieuwe matting. Het vervangen door Topcats brengt een grote kostenbesparing en is duurzaam door het hergebruik van de behuizing. Een revisie is tevens handig wanneer een origineel direct fit-onderdeel een storing geeft en het onderdeel niet meer te koop is.

Revisie als nieuw

Het totale proces is gebaseerd op de jarenlange ervaring met als doel: snel gereinigd of gereviseerd, betrouwbaar en als nieuw. Mocht u nog sneller een revisie willen laten uitvoeren, vraag dan naar onze voorraad onderdelen.

Katalysator

Klantenservice

Voor vragen over het reviseren van roetfilters en katalysatoren voor heavy duty-voertuigen zoals truck en bus kunt u contact opnemen met de specialisten van Topcats. Wilt u een revisie inplannen of meer informatie opvragen? Dan kunt u contact opnemen met de specialisten van Topcats via 088 9494 500 of info@topcats.nl.