BIJ VRAGEN BEL
088 9494 500
0

Let op! Vrijdag 1 decmber a.s. tot 11.00 bestellen morgen in huis 
Vrijdag 1 december a.s. worden pakketten eerder bij ons afgehaald dan u gewend bent. Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling, mits op voorraad, dezelfde dag de deur uit gaat. Plaats uw bestelling voor 11.00 uur. 

Katalysator Volvo V70

Heeft je Volvo V70 een nieuwe katalysator nodig? Op Topcats.nl hebben we ruim 3.800 katalysators voor persoonlijke en bedrijfsvervoersmiddelen. Hier kan je dus ook een nieuwe katalysator Volvo V70 vinden!

Waarom een katalysator voor een Volvo bestellen via Topcats.nl?

Check hier welke onderdelen we voor jouw Volvo V70 hebben.

Zoek onderdelen toepasbaar op uw auto

Over de Volvo V70

De Volvo V70 werd tussen 1997 en 2016 geproduceerd, en is een grote stationwagon. Door zijn ruime en comfortabele interieur en betrouwbare prestaties is het een populaire auto. Er zijn door de jaren heen verschillende motoropties aangeboden geweest, zoals benzine- en dieselmotoren met vier, vijf, zes, of acht cilinders. In de later gebouwde modellen waren er ook hybride opties beschikbaar. De Volvo V70 staat daarnaast bekend om zijn veiligheid, door de aanwezigheid van airbags, gordijnairbags, zij-airbags, whiplash-beschermingssysteem, en meer. De Volvo V70 is daarom een betrouwbare keuze voor zij die op zijn naar ruimte, comfort, goede prestaties, en veel veiligheidsvoorzieningen.

Toegevoegde waarde katalysator

Iets wat niet zozeer bijdraagt aan goede prestaties, maar wat wel goede prestaties in de weg kan staan, is de katalysator. Deze zorgt ervoor dat de hoeveelheid schadelijke stoffen wordt verminderd. Wat dat betreft draagt een katalysator wél bij aan de duurzaamheid van je auto. Met een kapotte katalysator is het dus niet alleen zo dat het gebruik van je auto slechter is voor het milieu in die zin, maar je heeft je auto ook nog eens meer vermogen en meer brandstof nodig om eenzelfde afstand af te leggen. Daarom is het een goed idee om te investeren in een katalysator Volvo V70.  

Katalysator vervangen

Na ongeveer 80.000-150.000 gereden kilometers moet een katalysator vervangen worden. Goed onderhoud zorgt ervoor dat het minder snel nodig is. Wees je hierbij wel bewust dat je je moet laten adviseren door iemand die er verstand van heeft. Naast vervanging is reiniging soms ook een optie. Door je katalysator te laten reinigen kan deze weer in zo goed als nieuwstaat komen en nog langere tijd blijven werken. Dit is goedkoper dan de vervanging van een katalysator.

Prijs katalysator Volvo V70

In de Volvo V70 passen verschillende katalysators. Het type hangt ook af van het specifieke model en het bouwjaar. Vind hier de mogelijkheden voor een katalysator Volvo V70, of voer via onze online tool het kenteken van je auto in om alle mogelijkheden voor passende katalysatoren in te zien.

Misschien ook interessant:

katalysator Citroën C1

katalysator Mitsubishi Carisma

katalysator Peugeot 2008