BIJ VRAGEN BEL
088 9494 500
0

Vacature Revisie Medewerker

Heb je ervaring in autotechniek, heb je technisch inzicht en kun je oplossingsgericht te werk gaan? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Ons bedrijf, gevestigd in Lelystad, groeit snel. Als importeur zijn wij de specialist voor reparatie en reiniging van de steeds complexer wordende uitlaatsystemen. Binnen ons bedrijf houden we ons bezig met het reviseren en reinigen van uitlaatsystemen van personenauto’s en zware vaar- en voertuigen. Dit vraagt specialistisch werk, technisch inzicht en oplossingsgerichtheid. Lassen en slijpen zijn bij deze werkzaamheden geen uitzondering, daarom is werkervaring in dit vak een pré.

Ons jonge, sterk groeiende bedrijf bestaat, samen met zusterbedrijven RAM Mounts en Topdek, uit ongeveer 30 enthousiaste en gedreven medewerkers. Topcats heeft de ambitie de komende jaren in de Benelux, maar ook elders in Europa fors verder te groeien. Om het bedrijf te helpen met deze groei zijn wij op zoek naar een:

Revisie medewerker

Locatie: Lelystad, Apolloweg 88
Fulltime: 40 uur

Dagelijkse werkzaamheden zijn:

Dit vragen wij:

Dit bieden wij:

De komende jaren willen we groeien in de Benelux en daarbuiten en daar kan jij aan bijdragen. Zie jij jezelf al bij ons in de werkplaats staan? We ontvang graag je motivatie brief en cv via e-mail naar Carmen onder vermelding van “Revisie Medewerker – [Jouw Naam]”. We kijken ernaar uit om van je te horen!