BIJ VRAGEN BEL
088 9494 500
0

Vacature Magazijn Medewerker

Topcats in Lelystad is importeur én specialist voor levering, reparatie en reiniging van steeds complexer wordende uitlaatsystemen. Klanten van Topcats zijn actief in automotive, transport, logistiek, bouw, infrastructuur, personenvervoer, landbouw en marine. Ons jonge, sterk groeiende bedrijf bestaat, samen met zusterbedrijf RAM Mounts en Topdek, uit ongeveer 30 enthousiaste en gedreven medewerkers.

Topcats heeft de ambitie de komende jaren in de Benelux, maar ook elders in Europa fors verder te groeien. Om het bedrijf te helpen met deze groei zijn wij op zoek naar een:

MAGAZIJN MEDEWERKER

Ben jij op zoek naar afwisselend werk en gezellige collega’s? Hou jij van verantwoordelijkheid, regelen en gestructureerd werken? Kom dan ons team ondersteunen als magazijn medewerker.

Locatie: Lelystad, Apolloweg 88

Contract: 40 uur

Functieomschrijving:

Als medewerker in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het assisteren bij diverse magazijntaken op basis van de behoeften van de Topgroup organisatie. Dit kan variëren van het ontvangen en opslaan van goederen tot het voorbereiden van bestellingen en het handhaven van een georganiseerd magazijn. 

Taken en verantwoordelijkheden:

Kwalificaties:

Ben jij die Topper die ons magazijn op orde houdt en alle orderverzendingen op tijd de deur uit stuurt? Wil jij ons team ondersteunen? Solliciteer dan vandaag nog bij Topcats en help ons onze groeiambities te realiseren.

Stuur je CV en motivatiebrief of presentatie via e-mail naar Carmen onder vermelding van “Oproepkracht Magazijn– [Jouw Naam]”. We kijken ernaar uit om van je te horen!